Bemutatkozás

Bemutatkozik a Sárvári Televízió!

A rendszerváltás, a demokrácia tömegtájékoztatási igénye hozta létre a helyi televíziózást Sárváron is. 1993 októberében megalakult a Sárvári Városi Televízióért Egyesület helyi fiatal értelmiségiek összefogásának köszönhetően.  1994. március 22-én az egyik helyi kábelrendszeren keresztül továbbították első adásukat. Egy garázsban volt az első stúdióhelyiségük, első technikai eszközeiket pedig a Sága Kft. támogatásával vásárolták. Később a sárvári önkormányzat elkezdte támogatni az egyesület működését, és ingyenes helyiséget is biztosított számukra.

1999-ben létrejön a Sárvári Média Kht., amely Sárvári Televízió néven kezdte meg a műsorszolgáltatását. A 100 %-ban önkormányzati tulajdonú céggel megteremtődött a sikeres gazdálkodás alapja, és javultak a technikai feltételek is. A televíziós stáb összetétele nem változott, hetente jelentkeztek új műsorral.

2004-ben új ügyvezetője lett a cégnek, és a tulajdonos sárvári önkormányzat célként fogalmazta meg egy médiacentrum létrehozását, valamint új kollégák, pályázati források bevonását a működtetésbe. 2005-től az önkormányzati lapot, a Sárvári Hírlapot is a társaság adja ki, és a város hivatalos honlapját, a www.sarvarvaros.hu-t is a Kft. működteti. 2009-től Sárvári Média Nonprofit Kft. néven működik tovább a cég, 2012-től új, korszerű stúdióban.

A műsorszolgáltatást Sárvár két kábelrendszerén keresztül végzi a Média Kft., adása 4300 háztartásba jut el. Hetente új közéleti magazint, stúdióbeszélgetéseket készít a stáb, a helyi sportklubok csapatainak mérkőzései, a képviselő- testületi ülések, az ünnepekhez kapcsolódó tematikus magazinok szerepelnek a televízió műsorán. A Sárvári Televízió műsorai a www.sarvartv.hu weboldalon, és a https://www.facebook.com/sarvari.televizio/ oldalon is megtekinthetőek. 2017-ben a Sárvár Rádió működtetője is a Sárvári Média Nonprofit Kft. lett, ezzel teljessé vált médiaszolgáltatói tevékenysége. A cég szeretne hozzájárulni a város kommunikációjának javításához, a lakosság tájékoztatásához, minél szélesebb körű információkkal való ellátásához, a helyi értékek összegyűjtéséhez és bemutatásához, a városmarketing erősítéséhez.

Legyen a nézőnk! Válassza a Sárvári Televíziót!

 
public nudity porn